GUROVIĆ NIJE POČEO DA SLUŽI KAZNU ZBOG PREBIJANJA SUPRUGE I ĆERKE: Slavni košarkaš sada MOLI da mu se OVO ispuni
Foto: Nemanja Nikolić

PREDOMISLIO SE

GUROVIĆ NIJE POČEO DA SLUŽI KAZNU ZBOG PREBIJANJA SUPRUGE I ĆERKE: Slavni košarkaš sada MOLI da mu se OVO ispuni

Košarka -

Legendarni košarkaš Milan Gurović, koji je osuđen na deset meseci kućnog zatvora jer je pretukao suprugu Tanju i maloletnu ćerku, ima posebne zahteve za izdržavanje kazne.

Gurović je podneo molbu za odlaganje odsluženja kazne, kao i da je služi u Beogradu, a ne u Novom Sadu u stanu svoje majke, kako je prvobitno dogovoreno.

Treći osnovni sud u Beogradu je potvrdio da je Gurović podneo zahtev za promenu mesta izdržavanja kazne.

"Postupajući sudija Trećeg osnovnog suda je donela odluku kojom se menja mesto izdržavanja kazne zatvora”, navedeno je iz suda.

Gurović je, upravo zbog promene mesta izdržavanja kazne, podneo i zahtev za njegovo odlaganje.

"Navedenom organu će biti dostavljena i odluka postupajućeg sudije kojom se menja mesto izdržavanja kazne zatvora", saopšteno je iz suda.

Gurovićevi advokat Zvonkom Radovanovićem je nedavno izjavio:

"Gurović je poslodavac, ima svoj klub u Beogradu i završava halu. U toj hali trebalo bi da ima i stan i moguće je da će tražiti da kaznu izdržava u Beogradu, da ne bi svakog dana putovao iz Novog Sada. On ima pravo da radi, da odlazi na posao i to bi mu bilo lakše iz Beograda nego iz Novog Sada".

foto: Nemanja Nikolić, @starsport

Nekada slavni košarkaš je osuđen zbog nasilja u porodici pre dva meseca. Njega je supruga Tanja prijavila da je pretukao nju i njihovu ćerku. Priveden je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Tanja je na saslušanju rekla da ju je Milan šamarao, udarao pesnicama po glavi i telu, a nakon što je pala na zemlju, nastavio je da je bije i rukama i nogama. Ona je ispričala da je u pomoć pozvala ćerku, koja je brzo došla i pokušala da je odbrani od oca, međutim, on je tada nasrnuo i na nju i udarao njenom glavom o stepenik.

Gurović je na saslušanju priznao krivicu i sklopio sporazum sa Tužilaštvom, pa je osuđen na deset meseci kućnog zatvora, kaznu koju će izdržavati bez elektronskog nadzora.

(Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track