NIJE MOGLA DA ZADRŽI SUZE: Udovica Vanesa održala emotivan govor o Kobiju koji NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! VIDEO
Foto: EPA

EMOTIVNO

NIJE MOGLA DA ZADRŽI SUZE: Udovica Vanesa održala emotivan govor o Kobiju koji NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! VIDEO

Košarka -

Vanesa Brajan, udovica nedavno preminulog legendarnog košarkaša Kobija Brajnta, održala je veoma emotivan govor na komemoraciji u ''Stejpls centru'' u Los Anđelesu.

- Hvala svima što ste ovde i hvala na podršci koju moja porodica oseća sa svih strana sveta. Volela bih da pričamo o Kobiju i Điđi, ali počeću od moje male devojčice - rekla je Vanesa sa knedlom u grlu i nastavila.

- Bila je predobra devojčica, ljubila me uveče pred spavanja i ujutru za buđenje. Bila je takmičarski rapsoložena kao i njen tata. Njen smeh je bio kao sunce. Kobi je uvek govorio da je kao ja, da ima moju vatrenost i najlepši smeh. Bila je lider, učitelj, znala je španski još od malena je pokazivala sve talente lidera. Điđi, nedostajaćeš nam svaki dan - rekla je kroz suze Vanesa i dodala:

1 / 6 Foto: EPA

- Điđi bi verovatno bila najbolji igrač u WNBA. Htela je da promeni način na koji se žene vide u sportu, čak je i pisala o tome stalno u školi.

Vanesa se onda osvrnula na preminulog supruga Kobija.

- Bio je najbolji muž. Voleo me je više nego što mogu da zamislim. Ne znam kako sam zaslužila čoveka kao što je Kobi. Uvek je mislio na naše godišnjice, birnuo o deci..- rekla je Vanesa o Kobiju i dodala

- Bog je znao da ne mogu da budu na zemlji jedno bez drugog, pa ih je oboje uzeo. Dragi, brini se o Điđi, a ja ću o ostalima. Oboje vas volimo i nedostajete nam zauvek. Mama.

Podsetimo, 12. februara Kobi i Brajant je sahranjen zajedno sa ćerkom Đijanom, a taj čin bio je zatvoren za javnost i prisustvovala mu je samo najuža porodica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track