OVAKVOG DŽORDANA NIKADA NISTE VIDELI: Legenda plakao KAO KIŠA dok je držao govor na komemoraciji Brajanta! VIDEO
Foto: EPA/Etienne Laurent

NEVEROVATNO

OVAKVOG DŽORDANA NIKADA NISTE VIDELI: Legenda plakao KAO KIŠA dok je držao govor na komemoraciji Brajanta! VIDEO

Košarka -

Večeras je u ''Stejpls centru'' održana komemoracija u čast legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta, njegove ćerke Đine i još sedmoro ljudi koji su poginuli u helkopterskoj nesreći, na skupu pod nazivom "Proslava života" u Los Anđelesu.

Komemoraciji u Stejpls centru su prisustovale košarkaške legende Majkl Džordan, Medžik Džonson, Šekil O'Nil i mnoge druge poznate i obične ličnosti, a pevala je Bijonse.

1 / 5 Foto: EPA/Etienne Laurent

Jedan od emotivnijih govora održala je legenda sporta pod obručima Majkl Džordan.

- Zahvalan sam Vanesi i Brajantovoj porodici za priliku da govorim večeras. Kobi nije ostavio nikakvu rezervu ništa u svom rezervoaru, jer je davao sve od sebe. On je bio kao moj mlađi brat, uvek je hteo da pričamo i takmčenju i o mojim dostignućima. Ja želim da pričam o njemu. Želeo je da bude najbolji košarkaš koji može da bude.

- Od kada ga znam, ja želim da budem najbolji stariji brat koji mogu da budem. Da bih uradio to morao sam da izdržim sva ta pitanja, poruke u 3 noću, zbog njega, da bi bio bolja osoba, košarkaš. Pričali smo o biznisu, porodici o svemu i samo je želeo da bude bolja osoba - rekao je Džordan kroz suze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track