Najnovije vesti

NEVIĐENI SKANDAL! Policajac slikao tela mrtvih Kobija i Điđi i pokazivao fotografije u baru
Foto: AP

neprofesionalno

NEVIĐENI SKANDAL! Policajac slikao tela mrtvih Kobija i Điđi i pokazivao fotografije u baru

Košarka

Veliki skandal potresa Ameriku!

Kako prenosi američki TMZ, koji je prvi i objavio da je do nesreće i pogibije Brajanta došlo, potvrdio je da je ured šerifa poslao dopis u kom su zaposleni zamoljeni da prijave grešku i izbrišu fotografije kako se one ne bi dalje širile.

Prema informacijama američkih medija, novajlija u policiji je fotografisao mesto nesreće i tela, što je zatim pokazivao devojci koju je pokušao da impresionira, a to je prijavio konobar. Kada je TMZ pozvao šerifa da proveri verodostojnost ove priče, rečeno im je da se u policiji za ovaj slučaj zna već tri nedelje, ali se problem rešavao u tajnosti. Povodom ovog skandala, oglasio se i advokat porodice Brajant, Geri Rob, jer je vest šokirala Vanesu Brajant.

"Vanesa je tražila još na dan nesreće da se cela zona izoluje i zaštiti od fotografa. Važno je brinuti o žrtvama i njihovim porodicama, ovo je neverovatan nedostatak poštovanja, ljudskosti i privatnosti. Nadam se da će onaj koji je ove fotografije pokazivao naići na žestoke disciplinske mere i da se te fotografije neće dalje širiti" - rekao je Rob.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...