JA SIGURNO NEĆU, SAIGRAČI MOŽDA: Lebron prešao granicu od 34.000 poena, uveo Lejkerse u plej-of, pa poslao snažnu poruku
Foto: AP

uzburkane strasti

JA SIGURNO NEĆU, SAIGRAČI MOŽDA: Lebron prešao granicu od 34.000 poena, uveo Lejkerse u plej-of, pa poslao snažnu poruku

Košarka -

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms ušao je u istorijske knjige NBA kao treći koji je uspeo da pređe granicu od 34.000 poena u karijeri.

Lebron je to učinio na utakmici sa Milvokijem koju je njegov tim dobio rezultatom 113:103 i tako posle sedam godina izbrio plasman u doigravanje.

Svi u “Stejpls centru” su došli da vide Lebrona kako prelazi magičnu liniju, koju su pre njega uspeli da preskoče samo Karim Abdul Džabar koji je postigao 38.387 poena, a drugi je Karl Meloun koji se zaustavio na brojci od 36.928 poena.

Džejms je nakon meča prokomentarisao mogućnost da zbog širenja epidemije Koronavirusa mečevi najkvalitetnije košarkaške lige na svetu budu igrani bez publike.

- Da igramo bez publike? Ja neću igrati sigurno, možda moji saigrači hoće. Igram za navijače i zašto bih dolazio ako ih nema. Neka odluče šta hoće - rekao je Džejms i uzburkao strasti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track