STEF KARI IMA KORONAVIRUS? Krenula je panika, a onda su Voriorsi odahnuli: To je samo običan sezonski grip!
Foto: AP

LAŽNA VEST

STEF KARI IMA KORONAVIRUS? Krenula je panika, a onda su Voriorsi odahnuli: To je samo običan sezonski grip!

Košarka -

Stef Kari se pre nekoliko dana vratio na teren nakon četiri meseca pauze, a onda je u javnost dospela vest da je košarkaš zaražen koronavirusom. Ova informacija se brzo proširila, pa su čelnici Golden Stejta reagovali i istu demantovali.

Plejmejker Golden Stejt Voriorsa nije igrao protiv Siksersa, a Voriorsi su u saopštenju naveli njegovog izostanka da Kari "nema specifične rizične faktore koronavirusa već je u pitanju samo sezonski grip".

foto: Pritnscreen

"Bio sam sa Stefom na treningu u petak, kao i u subotu popodne, bio je u redu. Probudio se na dan meča osećajući se bolesnim, znam da mu je sin bolestan nekoliko dana i verovatno mu je on preneo. Doktori su ga pregledali, to je običan grip", rekao je trener Stiv Ker koji je na oprezu zbog epidemije koronavirusa.

foto: AP

"To jeste briga. Kao i svi drugi, čitam o tome, nisam stručnjak. Timski doktor je razgovarao s nama prfe nekoliko dana. Jeste zabrinjavajuće, ali radimo svoj posao, spremamo se za sledeću utakmicu i čekamo sledeće informacije iz lige", dodao je Ker.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track