KORONA SE ŠIRI U NBA LIGI: Seltiksov Pitbul i dvojica košarkaša Lejkersa pozitivni! Svi su u panici zbog Džavala Mekgija
Foto: Profimedia

Novi slučajevi zaraze

KORONA SE ŠIRI U NBA LIGI: Seltiksov Pitbul i dvojica košarkaša Lejkersa pozitivni! Svi su u panici zbog Džavala Mekgija

Košarka -

Tri nova slučaja koronavirusa u NBA ligi otkrivena su u noći između četvrtka i petka po našem vremenu.

Samo dan ranije otkriveno je da je koronavirus prisutan kod jednog člana Denver Nagetsa i kod trojice članova Filadelfije, a sada su na taj spisak dodata dvojica igrača Los Anđeles Lejkersa i jedan član Boston Seltiksa.

Za sada je jedino objavljeno ime Markusa Smarta, beka Boston Seltiksa, koga zbog sjajne odbrane zovu "Pitbul".

Smart je u video prilogu na Tviteru objasnio detalje.

"Testiran sam prije pet dana, rezultati su stigli večeras i pozitivni su. U samoizolaciji sam od trenutka testiranja. COVID-19 mora se shvatiti maksimalno ozbiljno. Znam da je to prioritet broj jedan za naše zdravstvene stručnjake, moramo dobiti što više testova što je prije moguće. Ok sam, dobro se osećam, nemam nikakve simptome, ali ne mogu dovoljno da naglasim važnost socijalnog distanciranja, držite se što dalje velikih grupa ljudi, perite ruke i pomozite u zaštiti drugih tako što štitite sebe", napisao je Smart na Tviteru uz priloženi snimak u kome poručuje da je dobro.

Imena košarkaša Lejkersa nisu saopštena, a mnogi strahuju da bi jedan mogao biti Džaval Mekgi. Centar Lejkersa je u rizičnoj grupi s obzirom da ima astmu i da je letos preboleo upalu pluća.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track