KEVIN DURENT PREBOLEO KORONAVIRUS: Svi košarkaši Bruklina ozdravili, gotovo cela NBA liga se oporavila
Foto: Profimedia

Dobre vesti

KEVIN DURENT PREBOLEO KORONAVIRUS: Svi košarkaši Bruklina ozdravili, gotovo cela NBA liga se oporavila

Košarka -

Generalni menadžer Bruklin Netsa Šon Marks saopštio je da Kevin Durent i ostali članovi kluba više nemaju nikakve simptome koronavirusa.

Netsi su pre nešto više od dve nedelje objavili da su četvorica članova kluba pozitivni na koronavirus, ali nisu nikoga imenovali. Durent je posle toga sam objavio da je jedan od njih.

Ovom vešću je nastavljen trend u NBA ligi, da se igrači uspešno oporavljaju posle zaraze. Rudi Gober, čiji je pozitivan nalaz pokrenuo masovno prekidanje sporta u SAD, još prošle nedelje je bio izlečen, baš kao i njegov saigrač iz Jute Donovan Mičel.

Na listi ozdravljenih su i Kristijan Vud iz Detroita, kao i dvojica neimenovanih košarkaša LA Lejkersa. U nedelju je istu objavu imao i Marskus Smit iz Bostona. Smit je donirao krvnu plazmu za istraživanje, da li može krv oporavljenih da pomogne u razvoju leka za obolele.

Trenutno se još uvek ne zna status obolelih u Filadelfiji i Detroitu, koji su objavili da imaju zaraženih u klubu, ali nisu precizirali broj.

Jedini čovek iz NBA za koga se imenom i prezimenom zna da je i dalje zaražen je omraženi predsednik Njujork Niksa Džejms Dolan.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track