PRONAĐEN DOSTAVLJAČ PICE: Evo šta kaže o trovanju Džordana! (VIDEO)
Foto: Facebook/Craig Fait, Profimedia

Tvrdi da je navijač Bulsa

PRONAĐEN DOSTAVLJAČ PICE: Evo šta kaže o trovanju Džordana! (VIDEO)

Košarka -

Konačno je pronađen dostavljač pice koji je veče pre petog meča finalne serije NBA lige između Čikaga i Jute 1997. doneo hranu u hotelsku sobu Majkla Džordana u Solt Lejk Sitiju!

Već 23 godine se ispredaju razne priče oko toga da li je Majklu pozlilo i da li je povraćao zbog loše pice ili je u pitanju nešto drugo. Teoriju da je otrovan hranom podgrejao je njegov tadašnji trener Tim Grover, koji je u dokumentarcu Poslednji ples izjavio da su čak petorica momaka donela picu i da mu je odmah bilo sumnjivo.

A posle ovoga se oglasio Krejg Fajt, tadašnji radnik picerije, koji je to veče bio ispred Majklove sobe.

- Tada sam svima rekao da ću lično dostaviti picu. Nisam želeo da bilo ko ima bilo šta s tim. Sam sam je napravio i onda dostavio. Našao sam vozača i rekao mi da me vozi do hotela - otkrio je on.

Kako tvrdi, navijač je Čikago Bulsa, pa mu teorija kako je neko namerno stavio nešto u picu kako bi naudio Džordanu, suluda. Navodi da je došao ispred sobe, a u hodniku je bilo nekoliko ljudi koji su tu stajali, pušili i nadali se da će videti najboljeg košarkaša u istoriji.

Grover je bio ljubazan, platio je 20 dolara, a Krejg ga je zamolio da pozdravi Džordana. Ovaj je onda širom otvorio vrata sobe, a unutra je društvo, na čelu sa zvezdom Bulsa, kartalo.

- Hvala, čoveče - mahnuo je Majkl mladom dostavljaču hrane.

Mladić je kao fan Čikaga bio oduševljen, pa mu još teže padaju sumnje da pica nije bila dobra.

- Grover je super tip koji priča puno sra*a. Da li je postavljena dijagnoza, da li je Majkl otišao kod lekara? Sve su to insinuacije. Video sam da su u sobi svi pušili. Prozori u sobi su bili otvoreni, a on je bio bez majice i to u delu grada gde nakon zalaska sunca bude hladno. Možda su kasnije naručili hranu iz nekog mesta gde je ona zaista bila otrovana. Ali ta pica je bila dobra, pratio sam sva pravila, sastojci su bili sveži - jasan je Krejg Fajt.

(P.G.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track