PROVOKATIVNA DEVOJKA SAŠE ZVEREVA BAŠ UME SA LOPTOM! Zgodna Brenda u USKOJ HALJINI demonstrirala svoje KOŠARKAŠKO umeće!
Foto: Instagram

talentovana manekenka

PROVOKATIVNA DEVOJKA SAŠE ZVEREVA BAŠ UME SA LOPTOM! Zgodna Brenda u USKOJ HALJINI demonstrirala svoje KOŠARKAŠKO umeće!

Košarka -

Brenda Patea, devojka nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva, pokazala je da se jako dobro snalazi sa košarkaškom loptom.

Prelepa nemačka manekenka oduševila je pratioce na društvenim mrežama, kada je objavila snimak sa košarkaškog terena. Brenda u uskoj sportskoj haljini dimonstrira svoje basketaške veštine. I sve joj ide od ruke... odlično vodi loptu, ubacuje sa distance, ide na dvokorak... Sve zna zgodna Brenda!

Podsetimo, 23-godišnji nemačkiteniser već duže vreme je u srećnoj vezi sa četiri godine starijom sunarodnicom.

Days like these ☀️?

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

Patea je rođena u Berlinu, ona je poznati model i zvezda društvenih mreža. Ovu lepoticu na Instagramu prati više od 250 hiljada ljudi!

Brenda i Saša važe za jedan od najlepših parova u svojoj zemlji. Na početku su čuvali vezu u tajnosti, a sada neretko objavljuju zajedničke fotografije. Manekenka ga prati na turnirima i na mečevima mu je najvatrenija podrška. Nedavno je boravila i u Beogradu, kako bi ispratila Adria tour na kome je učestvovao i njen dragi.

Morning ?

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

U jednom intervjuu, koji je prošle godine dala za nemačke medije, Brenda je otkrila šta ju je privuklo kod slavnog tenisera.

"Njegove oči me fascinirale od prvog trenutka. Nisam znala za njega pre nego što smo se upoznali. Znala sam samo za Štefi Graf i Borisa Bekera. Ali on je tako zgodan. Divan je i zabavan, a čak je i viši od mene", rekla je manekenka koja je visoka 183 centimetra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track