NA AUKCIJI SNIMCI KOBIJA BRAJANTA KOJI SU SKRIVANI OD JAVNOSTI: Očekuje se da početna cena bude 300.000 dolara! VIDEO
Foto: Profimedia

Nikad viđeno

NA AUKCIJI SNIMCI KOBIJA BRAJANTA KOJI SU SKRIVANI OD JAVNOSTI: Očekuje se da početna cena bude 300.000 dolara! VIDEO

Košarka -

Tragično preminuli košarkaš, koji je život izgubio krajem januara u helikopterskoj nesreći i dalje je centralna tema u svetu

Kobi Brajant, čovek koji je bio legenda i pre nego što je poginuo, a koji je nakon toga postao neka vrsta božanstva, čovek o kome se sve zna... Izgleda da nije baš tako.

U to bi trebalo da vas uvere snimci "crne mambe" koji nikada ranije nisu stiglo do očiju javnosti, a koji će biti ponuđeni na aukciji 23. jula uz predviđenu početnu cenu od oko 300.000 američkih dolara.

Kobi je, pre briljantne NBA karijere, bio jedan od velikih talenata, pa je zbog toga preskočio koledž i kao srednjoškolac sa svojih 17 godina se prijavio na draft.

Prošlo je skoro četvrt veka od tada, a 22 sata snimaka njegove igre i intervjua iz školskih dana u Filadelfiji biće ponuđeni na prodaju. I nadamo se prikazani javnosti.

foto: EPA

Posebnu vrednost snimcima daje činjenica da neće biti mogućnosti razdeljivanja i rasparčavanja nego će kompletan morati da bude kupljen odjednom, a u okviru tog "filma" naći će se i snimci mnogih drugih ikona svetskog sporta poput Lebrona Džejmsa, Toma Brejdija, Šakila O Nila, Majkla Felpsa i Dvejna Vejda.

foto: AP

Spremne su malo poznate priče poput one da je svojoj srednjoj školi doneo titulu čekanu 53 godine, a najvaljuje se odnos od 60 odsto snimaka utakmica i 40 odsto intervjua.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track