JA OVAJ VIRUS ZOVEM ČOVID 19! Hit prozivka Duleta Vujoševića na račun Nebojše Čovića!
Foto: Dado Đilas

SPEKTAKULARANO

JA OVAJ VIRUS ZOVEM ČOVID 19! Hit prozivka Duleta Vujoševića na račun Nebojše Čovića!

Košarka -

Bivši trener Partizana Duško Vujošević na humorističan način dočarao je stanje sporta pod obručima u regionu.

Vujošević je bio gost na MaxBet radiju u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom” svega nekoliko dana pošto je produžio ugovor sa Klužom. On je tom prilikom pričao o aktuelnim stvarima iz sveta košarke, a napomenuo je da bi mnogo više voleo da je u Partizanu, a ne u Rumuniji, samo da je situacija drugačija.

foto: Ana Paunković

Trener Kluža je razočaran kako se sezona završila zbog pandemije koronavirusa. Iako je svestan da je to viša sila, Vujošević je kao partizanovac razočaran što je sve prekinuto i što će sledeće sezone Evroliga da se igra u istom sastavu.

– Sigurno se ne bih osećao prijatno da sam u Partizanu. Imao je obezbeđenu prednost domaćeg terena i u Evrokupu i u ABA ligi, što nije mala stvar kada imate takvu publiku. Ne kažem da bi garantovano bio prvi, ali bi osvojio makar jedan trofej, što bi mu omogućilo igranje Evrolige. Partizan jeste zakinut, a Zvezda je najviše profitirala. Ovaj virus zovem “Čovid 19” i država će da pomogne Zvezdi. Teško da će da dozvoli raspodelom finansijskih sredstava da Partizan pretrči Zvezdu, jer tobože, taj klub sada mora da nas predstavlja u Evroligi i biće mu omogućeno da se pojača koliko treba - izjavio je Vujošević za Maxbetsport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track