NIJE MU ODGOVARALO NA VRAČARU: Trinkijeri tražio od Partizana da mu plaća stan u Beogradu na vodi sa PAPRENOM kirijom!
Foto: Starsport©

GALANTNO

NIJE MU ODGOVARALO NA VRAČARU: Trinkijeri tražio od Partizana da mu plaća stan u Beogradu na vodi sa PAPRENOM kirijom!

Košarka -


Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri zahtevao je od crno-belih da se u ugovor o nastavku saradnje ubaci i plaćanje luksuznog stana u Beogradu na vodi, čije iznajmljivanje iznosi oko 2.000 evra mesečno, saznaje Kurir iz izvora bliskim klubu.

Italijan se na početku minule sezone s Vračara preselio u elitno beogradsko naselje, i to u jedan od najskupljih apartmana. Pošto je rentiranje ovog stana veoma skupo, Partizan je plaćao samo maksimalni iznos koji je namenjen za igrače i trenera, ali je to bilo premalo da se pokriju troškovi. Luksuzan automobil se podrazumevao.

foto: Shutterstock

Zato je u pregovorima s predsednikom Ostojom Mijailovićem Trinkijeri insistirao i na ovoj stavci, a imao je još neke zahteve. On nije hteo da pristane na smanjenje plate, koja je u trećoj godini ugovora iznosila 550.000 evra, a tražio je i veća ovlašćenja u dovođenju igrača.

Pošto do dogovora nije došlo, Trinkijeri je iskoristio mogućnost da zatraži raskid ugovora jer mu je Partizan dugovao primanja duže od 60 dana. S druge strane, pojavila se i evroligaška ponuda Bajerna, pa kada se sve to poveže, odlazak je bio logičan.

Trinkijeri u Partizanu Evrokup 12 pobeda, 4 poraza ABA liga 17 pobeda, 4 poraza Kup Radivoja Koraća Pobednik

Ima stan u Milanu od dva miliona evra

Trinkijeri je očigledno ljubitelj lepih stanova i arhitekture. Unutrašnjost njegovog stana u centru Milana od 200 kvadrata dizajnirao je jedan od najboljih italijanskih arhitekata Dante Benini. Vrednost ove nekretnine je oko dva miliona evra. - Moj posao je stresan, zato mi je potrebno da imam stan u kom ću da uživam. Dao sam Danteu smernice, a on je odradio sjajan posao - pričao je Andrea za Njujork tajms.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track