NAPUMPAO SI STRIPTIZETU NBA skandal: Sestra slavnog košarkaša izvređala SRPSKU KIM KARDAŠIJAN! Ova joj nije ostala dužna
Foto: Instagram

zbog slobodnih bacanja pljuštale uvrede

NAPUMPAO SI STRIPTIZETU NBA skandal: Sestra slavnog košarkaša izvređala SRPSKU KIM KARDAŠIJAN! Ova joj nije ostala dužna

Košarka -

Kako su dva promašena slobodna bacanja izazvala neviđenu sapunicu, kojoj se ne nazire kraj...

Izuzetno uzbudljiva utakmica između Klipersa i Portlanda imala je i zanimljivo "treće poluvreme". Nakon meča usledio je verbalni rat u koji se umešala i "srpska Kim Kardašijan Daniela Rajić".

Klipersi su slavili rezultatom 122:117, a tragičar Portlanda bio je najbolji igrač tog tima Demjan Lilard, koji i u finišu promašio dva ključna slobodna bacanja.

Njegove promašaje sa oduševljenjem su pratili sa klupe Pol Džordž i Patrik Beverli. Dobacivali su mu i smejali se, pa je njihova reakcija pokrenula je žestoku raspravu nakon meča.

"Čuo sam ih kako viču nakon što sam promašio prvo. Po meni, to samo pokazuje šta očekuju od mene u ključnim momentima. Siguran sam da se dobro sećaju šta sam im uradio u prošlosti. Beverlija sam već poslao kući, kao i Džordža prošle godine. Znaju oni", rekao je Lilard aludirajući na svoje pobedničke koševe protiv Hjustona 2014. i Oklahome prošle sezone.

Usledila je rasprava na Tviteru. Džordž je poručio rivalu: "A ti ideš kući ove godine".

Usledio je ekspresan odgovor:

"A ti samo menjaj klubove i beži od napornog rada", napiso je Lilard aludirajući da Džordžove isforsirane trejdove u jake timove kako bi bio u borbi za titulu.

U raspravu se zatim uključila Lilardova sestra Lanae, koja je žestoko oplela po Amerikancu i njegovoj ženi Danieli Rajić.

"Napumpao si striptizetu, a onda je oženio. Ma pogledaj joj facu. Baš me briga što ovo postaje lično", rekla je Lanae.

"Srpska Kim Kardašijan" joj nije ostala dužna. Odmah je odgovorila na žestoke prozivke:

"Neka mi neko dovede ovu kravu! Ku**u koja mrzi", poručila je supruga slavnog košarkaša.

Podsetimo, Džordž je imao aferu sa Rajićevom dok je radila kao striptizeta u Majamiju. Bili su u vezi nekoliko meseci, a ubrzo nakon prekida Srpkinja je saznala da je u drugom stanju. Džordž joj je nudio milion dolara da abortira, ali je odbila, pa su završili na sudu. Kada se dete rodilo pokušao je da dobije starateljstvo, međutim, dok je trajala sudska drama ponovo su se zbližili i odlučili da se pomire. Ostali su zajedno i kasnije dobili drugo dete.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track