HOĆEMO DA DOVRŠIMO POSAO! Jaramaz najavio žestoku borbu za trofeje!
Foto: @starsport

HOĆEMO DA DOVRŠIMO POSAO! Jaramaz najavio žestoku borbu za trofeje!

Košarka -

Plejmejker Partizana Ognjen Jaramaz za Partizan TV govorio je o pripremama crno-belih, prošloj sezoni, kao i planovima u predstojećoj.

Partizan je u sezoni koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa imao najbolji rezultat u Evrokupu i lidersku poziciju u regionalnoj ABA ligi.

"Postoji veliki žal, s tim da nama niko ništa ne bi garantovao. Bili smo u dobroj formi i dobroj prilici da napravimo sezonu koju Partizan nije imao dugi niz godina. Do tog momenta kada je prekinuda sezona osvojili smo ABA Superkup i Kup Radivoja Koraća ali će ostati veliki žal za time što nismo došli u priliku da se borimo za trofej ABA lige i da taj način obezbedimo evroligu ili kroz Evrokup gde smo isto igrali dobro. Nismo došli u priliku da igramo pred svojim navijačima ni četvrtfinale. Nadam se da ćemo ove godine imati priliku da dovršimo posao, to bi bilo lepo", rekao je Ognjen Jaramaz.

On je takođe govorio i o novoj sezoni koja je puna neizvesnosti.

"Veoma je nezgodno kada se pripremamo a ne znamo kakav će biti koncept takmičenja. To ne utiče na motivaciju, svi hoćemo da igramo i da se dokazujemo. Čekamo odluke, kakav će biti koncept ABA lige šta će biti sa Evrokupom. Na nama je da se spremamo bez obzira na sve", zaključuje košarkaš crno-belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track