NEZAPAMĆENA SUDIJSKA KRAĐA Odluka koja je ostavila ceo svet BEZ TEKSTA! NI BOGDAN NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA GLEDA (VIDEO)
Foto: Printskrin

AUUU

NEZAPAMĆENA SUDIJSKA KRAĐA Odluka koja je ostavila ceo svet BEZ TEKSTA! NI BOGDAN NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA GLEDA (VIDEO)

Košarka -

Jedna sramna odluka sudije Marka Dejvisa u finišu utakmice Majami - Milvoki šokirala je ljubitelje košarke širom sveta.

U samoj završnici meča, pri rezultatu 114:111 u korist Hita, sudija iz Čikaga je svirao faul Goranu Dragiću nad Midltonom pri šutu za tri poena. Jasno se moglo videti da Dragić nije dotakao asa Baksa, ali sudija je rekao svoje. Midlton je ubacio tri penala i izjednačio rezultat.

Odluka sudije izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama. Oglasio se i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je neverici ispratio ovu završnicu.

"U redu, ovog leta ću raditi na šutu iz skoka unapred. Taj faul je sulud", napisao je bek Sakramenta.

Većina se slaže da je to bila jedna od najgorih sudijskih odluka u NBA.

Pravda je na kraju ipak zadovoljena. U poslednjoj sekundi utakmice Janis Adetokumbo je faulirao Batlera i poslao ga na liniju za slobodna bacanja. Košarkaš Majamija je bio oba puta precizan i Hit je slavio rezultatom 116:114.

Klipersi su prebili Luku Dončića, sad će tući Nikolu Jokića. Kvota na pobedu Klipersa u prvom meču iznosi 1,30. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč LA Klipers – Denver.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track