OD JOKIĆA MOŽE DA SE RIKNE! Džejlen Rouz ODUŠEVLJEN srpskim centrom: Biće mi potrebna terapija! (VIDEO)
Foto: AP

NBA

OD JOKIĆA MOŽE DA SE RIKNE! Džejlen Rouz ODUŠEVLJEN srpskim centrom: Biće mi potrebna terapija! (VIDEO)

Košarka -

Nekadašnji NBA košarkaš Džejlen Rouz kaže da je toliko opsednut srpskim centrom Nikolom Jokićem da će mu možda trebati medicinska pomoć ukoliko Denver pobedi LA Kliperse

Srpski košarkaš odigrao je dve fenomenalne utakmice u kojima je Denver uspeo da preokrene rezultat nakon velikog minusa, a potom i pobedi.

Rouz je u emisiji zajedno sa kolegom Džakobijem prokomentarisao igru Nagetsa, a pogotovo Nikole Jokića.

"Postoji jedna stvar u ovoj sedmoj utakmici koja bi me naterala da odmah uzmem terapiju. Da li hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednust ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti. Volim mnogo njegovu igru. Najbolji je centar u NBA u prethodne dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, poput Embida, ali Jokić je taj košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 3:1 drugi put u istom plej-ofu", rekao je Rouz, a zatim dodao:

foto: EPA

"Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija... Poludistanca, sa jedne noge i ako pobede Kliperse – možda će mi trebati terapija", zaključio je nekadašnji NBA igrač.

Da li će Denver opet uspeti da preokrene seriju od 1:3? Bilo bi to pravo čudo, a saznaćemo večeras od 03.00, kad Klipersi i Nagetsi igraju sedmu utakmicu polufinalne serije na Zapadu. Tim iz Los Anđelesa je favorit s kvotom 1,35, dok je kvota na pobedu tima Nikole Jokića čak 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Klipers - Denver.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track