PROMENILI IME! KK Mega Bemaks se od danas više tako ne zovu! FOTO
Foto: KK Mega

hit

PROMENILI IME! KK Mega Bemaks se od danas više tako ne zovu! FOTO

Košarka -

Košarkaški klub Mega ponovo je promenio ime i u predstojećoj sezoni takmičiće se kao Mega Sokerbet (Soccerbet).

Mega je danas potpisala jednogodišnji ugovor sa novim generalnim sponzorom sportskom kladionicom Soker (Soccer). Ugovor su potpisali generalni menadžer Goran Ćakić i "Izuzetno nam je zadovoljstvo što se kompanija Soccerbet pridružila našoj košarkaškoj porodici i što će predvoditi naš sponzorski pul u predstojećoj sezoni kao naslovni sponzor. Drago nam je da su prepoznali sve ono što Mega radi prethodnih godina i kao uvek, daćemo sve od sebe da saradnja bude što uspešnija na obostrano zadovoljstvo. Želim da u ime kluba zahvalim i našem prethodnom generalnom sponzoru kompaniji Bemaks na zaista sjajnoj saradnji u prethodne tri sezone", rekao je Ćakić, navodi se na sajtu Mege.

Generalni direktor sportskih kladionica Soker Draženko Ruljić izrazio je zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.

1 / 3 Foto: Mega

"Košarkaški klub Mega Soccerbet iznedrio je neke od najboljih košarkaša i reprezentativaca koji igraju po najvećim klubovima širom sveta. Čast nam je da igrači ovog renomiranog kluba na svojim dresovima ponesu ime našeg brenda. U ovo partnerstvo smo ušli s ciljem da se zajedno razvijamo kao i da pomognemo našim talentima da nose boje svog omiljenog kluba i igraju vrhunsku košarku u svojoj zemlji", naveo je Ruljić.

Mega će pod novim imenom prve utakmice odigrati tokom priprema na Zlatiboru od 17. do 20. septembra, kada će im protivnici biti Sloboda iz Užica, Zlatibor i Borac iz Čačka.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track