PRVENSTVO KOŠARKAŠICA: Zvezda, Partizan i Korać po planu, Art basket i Student prijatna iznenađenja! VIDEO
Foto: kosarka24.rs

3. kolo

PRVENSTVO KOŠARKAŠICA: Zvezda, Partizan i Korać po planu, Art basket i Student prijatna iznenađenja! VIDEO

Košarka -

Posle tri odigrana kola u prvenstvu Srbije za košarkašice na vrhu tabele izdvojilo se pet klubova sa maksimalnim učinkom.

I dok se za Crvenu zvezdu, Radivoj Korać i Partizan i očekivalo da budu u gornjem delu tabele, prijatna iznenađenja na startu lige su beogradski Art basket, debitant u Prvoj ligi, i niški Student koji se prethodne sezone borio za opstanak.

U sredini tabele su Vojvodina 021 iz Novog Sada sa učinkom 2-1 i drugi debitant u ligi, ekipa Duge iz Šapca sa jednom pobedom u tri kola.

U donjem delu tabele su pet ekipa bez pobede na startu prvenstva: Kraljevo, Novosadska ŽKA, Radnički iz Kragujevca, Vrbas i Spartak iz Subotice

U trećem kolu postignuti su sledeći rezultati: Radivoj Korać - Spartak 111:50, Student - Novosadska akademija 67:59, Art basket - Radnički 64:50, Partizan - Duga 73:65, Vojvodina 021 - Vrbas 80:50, Crvena zvezda - Kraljevo 75:62.

Već u narednom 4. kolu očekuje nas prvi ovosezonski večiti derbi, a domaćin je Crvena zvezda.

Parovi 4. kola: Radnički - Student, Spartak - Vojvodina 021, Kraljevo - Vrbas, Novosadska ŽKA - Radivoj Korać, Duga - Art basket, Crvena zvezda - Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track