TRENER BUDUĆNOSTI PETAR MIJOVIĆ PRED DERBI U BEOGRADU: Partizan je veliki protivnik, čeka nas težak posao!
Foto: ABA liga

aba liga

TRENER BUDUĆNOSTI PETAR MIJOVIĆ PRED DERBI U BEOGRADU: Partizan je veliki protivnik, čeka nas težak posao!

Košarka -

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović, pred debri drugog kola ABA lige protiv Partizana, izjavio je da ih u Beogradu očekuje velika i teška utakmica.

Crno-beli su izgubili od Borca u prvom kolu regionalnog šampionata, dok je Budućnost savladala ekipu Splita, a oba tim sutrašnji susret dočekuju posle pobeda u Evrokupu.

"Velika utakmica i veliki protivnik ispred nas, to je sigurno.Tome doprinosimo i mi našim kvalitetom i ostvaranjem sezone. Treba očekivati jedan spektakl, nažalost bez prisustva publike. Partizan je jedan od najboljih timova u ligi, zadržali su kostur ekipe iz prošle sezone, koji su nadogradili u fizičkom smislu. Čeka nas težak posao. Očekujem da na njihovu čvrstinu odgovorimo, da njihovu fizičku dominaciju na određenim pozicijama svedemo na minimum", rekao je Mijović za klupski sajt.

Košarkaš Vili Rid rekao je da ekipa zna kako treba da igra ako želi da se iz Beograda vrati sa trijumfom.

"Partizan je jak tim, upravo su pobedili u dobroj utakmici i sigurno će ući u meč sa puno energije. Naš cilj je da takođe uđemo sa što više energije, da se "zaključamo" kao ekipa i ako to uspemo da uradimo možemo se vratiti sa pobedom", rekao je Rid.

Meč između košarkaša Partizana i Budućnosti igra se sutra u Hali sportova "Ranko Žeravica" od 20 sati i bez prisustva publike.

Kurir sport / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track