NISMO IMALI SREĆE: Ovako je Lazić video poraz Partizana od Igokee
Foto: Starsport©

reakcija

NISMO IMALI SREĆE: Ovako je Lazić video poraz Partizana od Igokee

Košarka -

Košarkaši Partizana su u petom kolu ABA lige izgubili od Igokee nakon produžetka sa 90:84.

Trener "crno-belih" na ovom meču Milivoje Lazić istakao je da ekipa nije imala sreće, ali da se već sada okreću narednom meču Evrokupa protiv Huventuda.

"Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Međutim, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba. Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nekih nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu. Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene.

foto: Starsport©

Mnogo lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud", istakao je Lazić na konferenciji za medije nakon meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track