SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Luka u Americi pazario velelepnu vilu: Ogroman bazen, teretana, đakuzi... A CENA PRAVA "SITNICA" (VIDEO)
Foto: Printscreen, Profimedia

500 kvadrata

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Luka u Americi pazario velelepnu vilu: Ogroman bazen, teretana, đakuzi... A CENA PRAVA "SITNICA" (VIDEO)

Košarka -

Sjajni košarkaš iz Slovenije, Luka Dončić, kupio je u Dalasu velelepnu vilu koja datira iz 1984. godine i za nju je izdvojio oko 2,7 miliona evra.

Luka je za dve sezone u najjačoj ligi na svetu oborio brojne rekorde. Oduševio je košarkaški svet, izrastao u pravu NBA zvezdu i lidera Maveriksa.

Postao je ljubimac navijača kluba i Teksasa i po svemu sudeći nema nameru da menja sredinu. To potvrđuje i njegova nova investicija u Dalasu. Kupio je novi dom od 500 kvadratnih metara.

"Dončić ima odličan ukus za nekretnine. Luka se zaljubio u ovu luksuznu kuću", poručili su iz agencije koja je posredovala u prodaji vile koju je pazario slavni košarkaš.

Dončić je sa Dalasom potpisao trogodišnji ugovor koji mu garantuje zaradu od 22 miliona dolara. Klub iz Teksasa ima mogućnost da ga ostavi i četvrtu sezonu uz godišnju platu od 10 miliona, što će sigurno i iskoristiti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track