HRVATI POKUŠAVAJU DA NAM UKRADU ČUDO OD DETETA Reči NBA skauta raspametile hrvatske medije, ali i SRBIJA SE PITA!
Foto: Printzscreen

komšije ne odustaju

HRVATI POKUŠAVAJU DA NAM UKRADU ČUDO OD DETETA Reči NBA skauta raspametile hrvatske medije, ali i SRBIJA SE PITA!

Košarka -

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope, Mario Nakić, sjajnim partijama u Ostendeu privlači veliku pažnju košarkaških znalaca širom sveta.

Momak rođen u Beogradu je veliki projekat velikog Real Madrida. Kraljevski klub je Nakića poslao na pozajmicu u Belgiju i tako napravio odličan potez.

Nakić igra sjajno u Ostendeu. Na poslednjem meču protiv Šarloa postigao je 25 poena i upisao devet skokova. Svojim igrama privukao je veliku pažnju NBA skauta, pa ga je pohvalio čuveni Džonatan Dživoni, koji prati evrpske talente koji imaju potencijal da zaigraju u NBA.

"Prilično impresivna predstava 19-godišnjeg Hrvata Marija Nakića. Za visokim krilima koja znaju da kreiraju, dodaju i šutiraju će uvek biti potražnje u današnjoj NBA ligi. Uradio je i u odbrani dobre stvari. Svakako ću pratiti njegov napredak", istako je NBA skaut.

Otac mladog košarkaša jeste Hrvat, legendarni košarkaš Partizana Ivo Nakić, ali majka mu je Srpkinja. Rođen je u Beogradu i veći deo života proveo je u našoj zemlji.

Iako još uvek nije debitovao za našu reprezentaciju, spekuliše se da je odabrao dres "Orlova". Ipak, Hrvati ne gube nadu... Pokušavaju da vrbuju mladog košarkaša, pa su mediji u komšiluku sa oduševljenjem preneli reči Dživonija, koji je za Nakića rekao da je hrvatski košarkaš.

Košarkaši Partizana su u vrlo neprijatnoj situaciji, došlo je i do smene trenera, a novi šef Sašo Filipovski debitovaće večeras (20.30) u Evrokupu, na gostovanju Veneciji, koju su crno-beli pobedili u poslednja tri okršaja. Sada je kvota na dvojku 2,70, a kec 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecija - Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track