SKANDALOZAN TVIT MILICE DABOVIĆ KOJI JE ZAPALIO REGION! Bivša kapitenka izvređala na RASNOJ OSNOVI novu reprezentativku! FOTO
Foto: Starsport, Printscreen/ Instagram

neverovatno

SKANDALOZAN TVIT MILICE DABOVIĆ KOJI JE ZAPALIO REGION! Bivša kapitenka izvređala na RASNOJ OSNOVI novu reprezentativku! FOTO

Košarka -

Bivša kapitenka i proslavljena košarkašica Srbije Milica Dabović na svom Tviter profilu objavila je skandaloznu rasističku poruku, u kojoj je izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da je Marina Maljković u reprezentaciju pozvala tamnoputu igračicu.

Možda sve ne bi bilo toliko skandalozno da Dabovićka nije napisala kako je u pitanju tamnoputa igračica Ivon Anderson.

Ako na to podsetimo da je Dabovićka već igrala u nacionalnom dresu sa jednom Amerikankon, a tada nije imala prigovora, jasno je da je ova poruka pre svega ''obojena'' rasističkom mržnjom.

Anderson je na svom debiju protiv reprezentacije Litvanije značajno doprinela pobedi Srbije sa 13 poena (šut za dva 4/9, trojke 1/4).

"Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju i to još na pleju pored žive Ane Dabović, za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćes se još sprdati sa ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvatam!", napisala je Milica na Tviteru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track