MORBIDNA FORBSOVA LISTA ŠOKIRALA SVET Brajant je poginuo u januaru, a na njegov račun u ovoj godini leglo je 20 MILIONA DOLARA
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MORBIDNA FORBSOVA LISTA ŠOKIRALA SVET Brajant je poginuo u januaru, a na njegov račun u ovoj godini leglo je 20 MILIONA DOLARA

Košarka -

Čuveni magazin Forbs objavio je morbidnu listu pokojnih zvezda sa najvećom zaradom u proteklih godinu dana i u Top 10 nalazi se legendarni košarkaš Kobi Brajant.

Podsetimo, bivši as Lejkersa izgubio je život u helikopterskoj nesreći koja se dogodila u januaru 2020. godine, a našao se među Top 10 najplaćenijih zvezda u protekloj godini.

"Naša godišnja lista najplaćenijih preminulih zvezda obuhvata neoporezivi prihod u razdoblju od 1. oktobra 2019. godine do 1. oktobra 2020. godine. Brojke sastavljamo uz pomoć i saradnju sa MRC Data, IMDb Pro, NPD BookScan i intervjuima sa insajderima industrije. Naknade agentima, menadžerima i agentima nisu uključene" navodi se u objašnjeju Forbsa.

Brajant je u tom periodu zaradio 20 miliona dolara i jedini je sportista koji se našao na ovoj morbidnoj listi. Na prvom mestu je legendarni pevač Majkl Džekson sa zaradom od 48 miliona dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track