KLJUČNA NEDELJA ZA PARTIZAN! Filipovski pred seriju teških utakmica: Najvažnija će biti energija
Foto: ABA Liga

PAKLEN RASPORED

KLJUČNA NEDELJA ZA PARTIZAN! Filipovski pred seriju teških utakmica: Najvažnija će biti energija

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da njegov tim u narednih sedam dana očekuju tri teške utakmice i istakao da će najvažnija biti energija.

"Nemamo puno vremena za odmor i sada je trenutak kada treba biti najpametniji. Najvažnija će biti energija. Imamo tri utakmice u sedam dana, sa mnogo jakim protivnicima. Prvi na redu je Uniks koji ima veliki individualni kvalitet i zato će biti važno da imamo visoku koncentraciju i da se pametno spremamo za svakog protivnika - jednog po jednog", rekao je Filipovski, prenosi klub.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Uniks iz Kazanja, u utakmici osmog kola Evrokupa.

Zbog problema Huventuda i Venecije sa korona virusom, crno-belima su odloženi mečevi šestog i sedmog kola, pa sutrašnji meč dočekuju sa učinkom od dve pobede i tri poraza.

Po planu odigravanja zaostalih utakmica, Partizan će utakmicu šestog kola protiv Huventuda odigrati već u četvrtak, a serija teških mečeva biće kompletirana u ponedeljak kada će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu u okviru ABA lige.

"Iako znamo raspored, sva pažnja nam je usmerena ka prvom sledećem rivalu. Ekipu Uniksa čine jako dobri igrači i veliki broj njih ima puno poena u svojim rukama. Mi ih moramo zaustaviti timski, uz maksimalnu energiju tokom svih 40 minuta", rekao je plejmejker Partizana Nemanja Gordić.

"Veoma je važno da od početka utakmice, od prve lopte, budemo sto posto koncentrisani i da kroz igru koja nam više odgovara pravimo rezultat", dodao je on.

Utakmica Partizan - Uniks igra se sutra od 20.30 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track