PARTIZAN PROVOCIRA ZVEZDU: Crno-beli tvrde da se večiti derbi NIJE IGRAO četiri godine! Delije će POBESNETI! VIDEO
Foto: Starsport©

večiti derbi

PARTIZAN PROVOCIRA ZVEZDU: Crno-beli tvrde da se večiti derbi NIJE IGRAO četiri godine! Delije će POBESNETI! VIDEO

Košarka -

U ponedeljak u 21h na programu je prvi košarkaški večiti derbi ove sezone između Partizana i Crvene zvezde.

Tim povodom Partizan je na zvaničnom jutjub kanalu KK Partizan TV na provokativan način najavio derbi u 8. kolu ABA lige.

Crno -beli su postavili video snimak " Ko je Crvena zvezda", u kome se ukratko sumira njen istorijat i zaobilazi perid od 2011 do 2015 godine i čuveni UPPR.

- Pod sloganom "ako je Zvezda, neka bude crvena", u martu 1945, svega nekoliko meseci posle oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, osnovana je Crvena zvezda. Zlatne godine kluba obeležilo je deset uzastopnih titula na njegovom samom početku kada se košarka još igrala na otvorenim terenima - počinje se najava.

Posle taksativnog navođenja osvajanja Kupa pobednika kupova kao najvećeg klupskog uspeha 1974, ali i broja titula u Jugoslaviji, iz Partizanove televizije opisuju novija vremena i dotiču se perioda UPPR-a i reorganizacije Zvezde i njenih dugova.

- Nakon četiri godine netakmičenja od 2011. do 2015. klub beleži novi značajan uspon. Četiri puta su bili prvaci Srbije i tri puta prvaci ABA lige. U trenutku prekida prethodne sezone zbog pandemije korona virusa, Crvena zvezda je bila treća u ABA ligi i 14. u Evroligi - kaže Partizanov narator u najavi meča.

Partizan - C. zvezda

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track