Lazić: Zvezdi trebaju još četiri igrača

Sklapa se tim na kališu

Lazić: Zvezdi trebaju još četiri igrača

Košarka -
Na poziciji pet imamo Eltona Brauna, ali potrebna su nam još dva centra. Nedostaje nam igrač na spoljnoj poziciji, još jedna trojka", rekao je Lazić za klupski sajt.

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Milivoje Lazić rekao je danas da klub planira da dovede još nekoliko pojačanja za narednu sezonu.

"Ne mogu ništa konkretnije da kažem. Pokušaćemo da ne pogrešimo, odnosno da dovedemo što je moguće bolje igrače. Na poziciji pet imamo Eltona Brauna, ali potrebna su nam još dva centra. Nedostaje nam igrač na spoljnoj poziciji, još jedna trojka", rekao je Lazić za klupski sajt.

On je dodao da Amerikanac Braun stiže krajem nedelje i da će se ekipi priključiti na Zlatiboru. Košarkaši Zvezde počeli su priprem pre tri dana, a medicinska testiranja pokazala su da su igrači tokom pauze vredno radili.

"Prezadovoljan sam trenutnim radom, ali i sastavom tima. Igrači su došli odlično pripremljeni, jako ozbiljno su trenirali tokom pauze i za ova tri dana mogu da ih ocenim sa visokom ocenom", rekao je Lazić.

Crveno-beli će na Zlatiboru imati dve ili tri provere, a 26. avgusta u Kraljevu odigraće humanitarnu utakmicu protiv Sloge.

"U planu je da odigramo između devet i 11 utakmica u pripremnom periodu. U najavi je i jedan veoma jak turnir u Sofiji, ali videćemo. Ozbiljne ekipe su zainteresovane da sa nama igraju kontrolne utakmkice. Nisam siguran da ćemo imati generalnu probu, kao što je to bio slučaj prošle godine sa Bajernom, ali već sada mogu da kažem da ćemo sigurno pet ili šest utakmica igrati sa ekipama evroligaškog kalibra", zaključio je Lazić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track