SRBI VRATILI ĐORĐEVIĆA NA KLUPU! Otkriveni detalji DRAME u Bolonji, Teodosić BESNO ZAPRETIO: Ako ode Sale, idem i ja!
Foto: Peđa Milosavljević

ULTIMATUM

SRBI VRATILI ĐORĐEVIĆA NA KLUPU! Otkriveni detalji DRAME u Bolonji, Teodosić BESNO ZAPRETIO: Ako ode Sale, idem i ja!

Košarka -

Neverovatne stvari se dešavaju u italijanskom Virtusu iz Bolonje

Najpre je u ponedeljak italijanski klub na svom zvaničnom sajtu saopštio da je srpski stručnjak Aleksandar Saša Đorđević dobio otkaz, a dan kasnije je povukao tu odluku i saopštio da "Sale Nacionale" ipak ostaje.

U klupskom saopštenju je citirana i Đorđevićeva izjava.

"Dogovoreno je da nastavim putem kojim sam krenuo u martu 2019. i koji mora da dovede Virtus do ostvarenja ciljeva koji su članovi rukovodstva, menadžment, stručni štab i igrači stavili pred sebe na početku sezone", rekao je Đorđević.

U međuvremenu su isplivale nove informacije.

Srpski tandem Virtusa Miloš Teodosić - Stefan Marković bio je očekivano ljut zbog otpuštanja Đorđevića u situaciji u kojoj je njihov tim perfektan u Evrokupu (7-0).

foto: Profimedia

Marković nije krio nezadovoljstvo, pa je na svom Instagram nalogu javno kritikovao upravu, rekavši da onaj ko je doneo takvu odluku nema pojma o košarci.

Kako prenosi specijalizovani portal "Eurohoops" navodno je i Teodosić takođe rekao da je ljut, ali ne na društvenim mrežama, već u kancelarijama klupskih rukovodioca,

Nekoliko Virtusovih igrača podržalo je Đorđevića nakon što je objavljeno da ga je klub otpustio. Mnogi među njima, uključujući Miloša Teodosića, zapretili su da će otići ako ta odluka ne bude promenjena", prenosi ovaj portal..

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track