SKANDALČINA! Udovica Kobija Brajanta tužila ROĐENU MAJKU: Porodica u rasulu, isplivao sav PRLJAV VEŠ! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

SKANDALČINA! Udovica Kobija Brajanta tužila ROĐENU MAJKU: Porodica u rasulu, isplivao sav PRLJAV VEŠ! (FOTO)

Košarka -

Vanesa Brajant, udovica legendarnog košarkaša Kobija Brajnta, tužila je rođenu majku!

Kako navode dobro obavešteni izvori američkih medija, Vanesa se odlučila na ovaj potez jer je njena majka pokušala da iznudi čak 5 miliona dolara posle smrti njenog supruga, preneo je američki "Kompleks".

Sudska dokumenta iz kalifornijske tužbe pokazuju da Sofija Lajin traži od svoje ćerke ovu neverovatnu svotu novca, tvrdeći da je radila kao neplaćena i dugogodišnja lična asistentkinja i dadilja za porodicu, prenosi "Pipl".

Vanesa Brajant
foto: EPA

"Podržavala sam svoju majku skoro 20 godina i ona nikad nije bila moj ili Kobijev lični asistent, niti je bila dadilja. Uvek sam bila domaćica koja nije radila i moj muž i ja smo bili 100% posvećeni našim ćerkama", rekla je Vanesa Brajant i dodala:

"Skoro 20 godina sam organizovali da moja majka živi blizu nas, bez ikakvih troškova jer je tvrdila da nije imala nikakvog novca da kupi kuću posle svog razvoda. Kobi i ja smo smatrali da je za nju najbolje da ne živi u našoj kući. Ona sada hoće da mi unazad naplati 96 dolara na sat za navodni rad od 12 sati dnevno punih 18 godina jer je gledala svoje unuke. Njeni navodi su očigledno lažni", rekla je Vanesa Brajant o svojoj majci.

Vanesa Brajant, Kobi Brajant
foto: Pritnscreen/Instagram

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track