MEGA VEČERAS (19.00) GOSTUJE U ŽELEZNIKU Jovanović: Što manje oscilacija i praznih minuta (FOTO)
Foto: Mega. rs

ABA LIGA

MEGA VEČERAS (19.00) GOSTUJE U ŽELEZNIKU Jovanović: Što manje oscilacija i praznih minuta (FOTO)

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa mora da ima što manje oscilacija ako želi da pobedi FMP.

"Važno je da naša koncentracija u 40 minuta ima što manje oscilacija, što manje praznih minuta i da u tom segmentu unapredimo našu igru", rekao je Jovanović za sajt kluba.

Mega će gostovati FMP-u u 12. kolu ABA lige.

"Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe FMP-a. Mislim da su posle Zadra i Mornara, gde su pokazali povišen nivo agresivnosti pre svega u odbrani a i u napadu, najavili kako će tim igrati u narednim utakmicama. Moramo pre svega zatvoriti njihov izvanredan skok u napadu, element u kome su medju vodećim timovima u ABA ligi, kao i da zaustavimo njihov kontranapad", kazao je Jovanović.

Vladimir Jovanović
foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Košarkaš Mege Nikola Mišković je naveo da očekuje tešku utakmicu.

"FMP je vezao nekoliko poraza, ali to ne sme da nas opusti pošto je u pitanju vrlo kvalitetna i iskusna ekipa. Moramo da udjemo čvrsto u utakmicu i da im pariramo energijom, pogotovo u odbrani, kao i da im ne dozvolimo skokove u napadu i lake poene. Utakmicu protiv Budućnosti u prošlom kolu treba da iskoristimo kao recept za igru i vetar u ledja za naredne mečeve koji nas očekuju", rekao je Mišković.

Utakmica će se igrati u petak od 19.00 u Železniku.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track