URUČENE NAGRADE ZA NAJBOLJE: Izabrani najbolji sportisti Kraljeva za 2020. godinu
Foto: KSS

URUČENE NAGRADE ZA NAJBOLJE: Izabrani najbolji sportisti Kraljeva za 2020. godinu

Košarka -

Ženski košarkaški klub „Kraljevo“ poneo je titulu najuspešnije ekipe u 2020. godini, za najboljeg trenera izabran je Miloš Miladinović iz biciklističkog kluba „Metalac“, dok je za najboljeg sportskog radnika proglašen Dragan Simović, direktor Prve Rukometne Lige Zapad, predsednik Rukometnog saveza Raškog Okruga i član Skupštine Rukometnog saveza Srbije.

Odlukom Sportskog saveza Kraljeva, za najboljeg sportistu, u kategoriji seniori, izabran je Pavle Zdravković, član Kajak kluba „Ibar“, dok je u kategoriji seniorke nagrađena Dragana Gobeljić iz Ženskog košarkaškog kluba „Kraljevo“.

U kategoriji juniora nagrađen je Miloš Mirković iz Auto - moto sportskog kluba „KV Rejsing tim“ a najbolja juniorka u 2020. godini je Jovana Miladinović iz Atletskog kluba „Kraljevo“.

Među kadetima i pionirima najuspešniji u 2020. godini bili su Andrija Popović iz Atletskog kluba „Kraljevo“ i Željana Čingelić iz Kajak kluba „Ibar“, kao i Vuk Bazić i Anja Bogdanović, takođe članovi Kajak kluba „Ibar“.

Posebno priznanje, za doprinos razvoju, promociju i afirmaciju kraljevačkog sporta dobili su Osnovna škola „Dimitrije Tucović“, Vladimir Dašić i dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

Kako je u ponedeljak saopštio Sportski savez Kraljeva, najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima grada na Ibru nagrade i priznanja biće uručeni posle Božićnih praznika.

Kurir.rs / J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track