DEJAN RADONJIĆ PRED PANATINAIKOS: Tu su Lojd i Noko, idemo bez Hola i Simonovića
Foto: ABA Liga

konferencija

DEJAN RADONJIĆ PRED PANATINAIKOS: Tu su Lojd i Noko, idemo bez Hola i Simonovića

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Panatinaikosa mora da odigra maksimalno kako bi odgovorila na fizičku igru grčkog tima.

"Spremamo se za duel sa Panatinaikosom s nadom da ćemo odigrati bolje nego što je to bilo u prethodnom duelu, uz opterećenja koja su prisutna, izostanke pojedinih igrača, trudićemo se da damo u sredu naš maksimum", rekao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Panatinaikosa, u poslednjoj utakmici u kalendarskoj 2020. godini.

Crveno-beli u Evroligi imaju pet pobeda i 11 poraza, dok je Panatinaikos odigrao meč manje i ima skor 5/10.

"Panatinaikos je u više navrata pokazao da ima kapacitet da odigra dobro, imaju odlične igrače, fizički potentne. Očekuje nas težak meč, kada bi uporedjivao sa Laktašima, ovaj meč ima drugu konotaciju", rekao je Radonjić.

"Nećemo imati nekoliko igrača, uz Lojda i Noka, Hol nije spreman, Simonović je bolestan. Zato sa ovih 12 igrača moramo da odigramo maksimalno kako bismo odgovorili svih 40 minuta na fizičku igru Panatinaikosa, stvari koje rade u odbrani i napadu. Ako tako budemo konkurentni do samog kraja i ukaže nam se prilika da dodjemo do pobede, to bi zaista bilo sjajno", dodao je on.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegova ekipa mora da da svoj maksimum u ovom trenutku, da odigra s velikom energijom.

"Moramo da pronadjemo način da odbranimo našu kuću, da iskoristimo prednost domaćeg terena, mada bi to zaista bio domaći teren sa našim navijačima na tribinama. Dakle recept je jednostavan, mnogo energije, želje i koncentracije, jaka odbrana kojom bi mogli da poremetimo njihov ritam i način igre", rekao je Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda - Panatinaikos igra se sutra od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track