SRBIN ODRŽAO ČAS KOŠARKE NAJSKUPLJEM CENTRU NBA LIGE Jokić odigrao još jedan SPEKTAKULARAN meč, ali to nije bilo dovoljno! (VIDEO)
Foto: AP

ZATRPAO KOŠ DŽEZERA

SRBIN ODRŽAO ČAS KOŠARKE NAJSKUPLJEM CENTRU NBA LIGE Jokić odigrao još jedan SPEKTAKULARAN meč, ali to nije bilo dovoljno! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera doživeli su poraz na svom terenu od ekipe Jute (109:105).

Nagetsima nije bila dovoljna ni nova briljantna partija nezaustavljivog Nikole Jokića da izbegnu poraz od raspoloženih Džezera.

Samo jedna asistencija delila je Nikolu od novog tripl-dabla u sezonu. Srbin je meč završio sa 35 poena, 14 skokova i devet asistencija! Nikola se "igrao" sa najskupljim centrom NBA lige Rudijem Goberom, koji važi i za najboljeg defanzivca u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu.

Nažalost, sjajna partija Jokića nije bila dovoljna za trijumf. Samo je Marej bio raspoložen za igru uz Srbina, ubacio je 30 poena. Verovali ili ne, samo ova dva igrača Nagetsa imala su dvocifren učinak na meču.

S druge strane, Juta je bolje rasporedila poene. Najefikasniji je bio Klarkson sa 23, Mičel je ubacio 18, Bogdanović 17, Gober 15, Konli 14, a Niang 11.

Juta će u sledećem meču dočekati ekipu Nju Orleansa, a Nagetsi idu u goste Oklahomi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track