USPEŠAN DEBI MILOJEVIĆA NA KLUPI PODOGRIČANA: Budućnost slavila u Železniku protiv FMP-a!
Foto: ABA

aba liga

USPEŠAN DEBI MILOJEVIĆA NA KLUPI PODOGRIČANA: Budućnost slavila u Železniku protiv FMP-a!

Košarka -

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice pobedili su danas na gostujućem terenu ekipu FMP-a sa 99:88 (38:25, 25:16, 22:18, 14:29), u meču 17. kola ABA lige.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džastin Kobs sa 20 poena i pet asistencija, Nikola Ivanović je postigao 15 poena uz četiri asistencije i tri skoka, a Danilo Nikolić je dodao 14 poena i četiri skoka.

U domaćoj ekipi najbolji učinak imali su Nemanja Nenadić i Džejlen Hends sa po 13 postignutih poena. Nenadić je dodao sedam asistencija i tri skoka, a Hends šest asistencija i četiri skoka za poraženu ekipu.

Stefan Lazarević i Jurij Macura dodali su po 10 poena za FMP, a Lazarević je upisao i četiri skoka.

Budućnost je u prvom poluvremenu postigla 63 poena, što je klupski rekord za postignuti broj poena u jednom poluvremenu. Prethodni rekord Budućnosti bio je 62 poena.

Na klupi podgoričkog tima večeras je debitovao trener Dejan Milojević, nakon što je Petar Mijović nedavno podneo ostavku.

Na tabeli ABA lige ekipa Budućnosti je trenunto prva sa 12 pobeda i tri poraza, dok ekipa iz Železnika ima učinak od pet pobeda i 10 poraza na devetom mestu.

U sledećem kolu ABA lige FMP gostuje Borcu u Čačku, a Budućnost dočekuje Cedevita Olimpiju.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track