TRENER RADNIČKOG PORUČUJE: Pokušaćemo da namučimo Zvezdu
Foto: Starsport©

kup radivoja koraća

TRENER RADNIČKOG PORUČUJE: Pokušaćemo da namučimo Zvezdu

Košarka -

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Ivica Vukotić rekao je danas da će njegova ekipa pružiti maksimum i pokušati da namuči Crvenu zvezdu u predstojećoj utakmici četvrtfinala Kupa "Radivoja Koraća" u Novom Sadu.

"Izvukli smo najtežeg protivnika za najlakšu utakmicu. Mi smo samim plasmanom na ovaj turnir napravili veliku stvar za promociju kluba i pokazali da se Kragujevac polako vraća na veliku košarkašku mapu Srbije, tako da u Novi Sad odlazimo prvenstveno da uživamo i da se 'izmerimo' sa jednom evroligaškom ekipom, kao što je Crvena zvezda", rekao je Vukotić, preneo je Radnički.

Košarkaši Radničkog igraju u četvrtak od 21 sat u Novom Sadu protiv Crvene zvezde, u četvrtfinalu Kupa.

"Na nama je da pružimo maksimum i odigramo što je moguće borbenije i jače, kako bismo ekipu Crvene zvezde, koja na ovaj turnir dolazi u oslabljenom sastavu, pokušali bar da namučimo. Mislim da će nam ova utakmica poslužiti za podizanje samopouzdanja pred naredne, veoma važne mečeve u borbi za opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije", naveo je Vukotić.

Košarkaš Radničkog Stefan Đordjević rekao je da svi u ekipi jedva čekaju da igraju protiv ekipe evroligaškog kvaliteta.

"Svakako da je Crvena zvezda apsolutni favorit, ali to ne znači da ćemo mi unapred istaći belu zastavu. Pokušaćemo da pružimo maksimum u predstojećoj utakmici, da odigramo hrabro i borbeno, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo", naveo je Djordjević.

Pobednik duela Radničkog i Zvezde igraće u subotu u polufinalu od 21 sat protiv boljeg iz duela Partizana i Borca iz Čačka. Crno-beli počinju odbranu trofeja u četvrtak od 19 časova.

U četvrtak se igraju još dva četvrtfinala, od 15 časova igraju Mega Sokerbet i Mladost iz Zemuna, a od 17 časova FMP i Vojvodina. Pobednici tih duela igraće u subotu u polufinalu od 18.30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track