SAŠO FILIPOVSKI PRED DERBI SA ZVEZDOM: Najbitnija će nam biti timska igra i doprinos sa klupe!
Foto: @starsport

KONFERENCIJA

SAŠO FILIPOVSKI PRED DERBI SA ZVEZDOM: Najbitnija će nam biti timska igra i doprinos sa klupe!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra timski, čvrsto i pametno u predstojećoj polufinalnoj utakmici Kupa "Radivoja Koraća" protiv Crvene zvezde u Novom Sadu.

"Rade Zagorac u prethodnoj utakmici nije mogao da igra, noga je sada bolje i računamo da će moći nekoliko minuta da pomogne. Ostali su utakmicu završili bez povreda. Ovaj jedan dan treba psihički da se spremimo i regenerišemo, da postavimo igru protiv Crvene zvezde i odigramo timski na najbolji način", rekao je Filipovski, preneo je sajt Partizana.

Trostruki uzastopni osvajači Kupa košarkaši Partizana igraju u subotu od 21 čas u Novom Sadu protiv Crvene zvezde, u polufinalu tog takmičenja. Partizan je u četvrtak u četvrtfinalu pobedio Borac, a Zvezda je bila bolja od Radničkog iz Kragujevca.

"Zvezda ima individualni kvalitet, na svakoj poziciji ima mnogo kvalitetnih igrača, igraju sa visoko rotacijom i visokim intezitetom, tu će biti ključ kako ćemo odigrati, pametno i fizički u odbrani i napadu. Znamo da će igrati agresivno, da će nas pokrivati po celom terenu. To će biti glavni zadatak mojih igrača, da se tu suprotstavimo, jako, čvrsto i da odigramo pametno", naveo je trener crno-belih.

Košarkaš Partizana Erik Mika rekao je da se ekipa dobro sprema za predstojeću utakmicu.

"U četvrtfinalu smo dobro igrali, na kraju su smanjili razliku, ali što je najvažnije obavili smo zadatak i okrenuli se drugoj utakmici. Čeka nas važan meč, pripremamo se, gledali smo snimke iz prošlog duela, nadam se da možemo da vidimo šta se dešavalo i da se pripremimo za sutra", naveo je on.

U drugom polufinalu Kupa "Radivoja Koraća" od 18.30 igraju Mega Sokerbet i Vojvodina.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track