ZVEZDA DOČEKUJE HIMKI Radonjić: Spremni za dobru utakmicu!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

ZVEZDA DOČEKUJE HIMKI Radonjić: Spremni za dobru utakmicu!

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarakaši treba da budu spremni da igraju dobru utakmicu protiv Himkija.

"Treba da budemo spremni da igramo dobar meč i nadamo se da će ti dobri intervali u našoj igri biti dovoljno dugi da možemo da zabeležimo dobar rezultat", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra igrati na svom terenu protiv Himkija u 29. kolu Evrolige.

"Himki je pred početak sezone napravio kvalitetna tim, i korona virus je do te mere uticao na njih već na startu, da je sve ostalo bilo proizvod svih problema koje su tada imali. Tim koji sada imaju, je drugačiji nego na početku sezone, ali očigledno dovoljno dobar da može da savlada Real iz Madrida ili Zenit u Sankt Peterburgu", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović naveo je da Zvezdu čeka još jedna teška utakmica.

"Zna se kakav nam je raspored, duže vreme imamo problema sa povredama i bolesnim igračima. Vraćamo se polako u ritam, sigurno da treba još vremena. Ekipa Himkija individualno ima izuzetan kvalitet, zna se i da su oni imali puno problema, ali digli su formu u poslednjih par utakmica, pobedili su Zenit u gostima, pobedili su pre toga Real. Želimo da igramo našu igru, pružamo dobre minute i podižemo formu na viši nivo. Zna se šta je recept za sutra, agresivna dobra odbrana što je naš prepoznatljiv stil, tranzicija. To je neki prvi preduslov da zabeležimo dobar rezultat", rekao je Simonović.

Utakmica će početi u četvrtak u 20.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track