SUSPENDOVANI LAZIĆ NE IGRA PROTIV PARTIZANA I CIBONE: Zvezda najavila reakciju na odluku disciplinskog sudije ABA lige
Foto: ABA Liga

sve je razjašnjeno

SUSPENDOVANI LAZIĆ NE IGRA PROTIV PARTIZANA I CIBONE: Zvezda najavila reakciju na odluku disciplinskog sudije ABA lige

Košarka -

Regionalna košarkaška ABA liga je kaznila kapitena Crvene zvezde Branka Lazića sa dve utakmice suspenzije i novčano, u iznosu od 6.000 evra zbog tehničke greške i isključenja u Splitu, posle nesportskog prekršaja nad Markom Lukovićem.

Sve ovo potvrdila je i Crvena zvezda u zvaničnom saopštenju i pritom otklonila dilemu na koje utakmice se Lazićeva suspenzija odnosi. Podsetimo, bilo je nejasno da li će Lazić, osim u nedelju protiv Partizana, pauzirati i u zaostaloj utakmici sa Cibonom ili protiv Budućnosti u narednom redovnom kolu.

''KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je kapiten našeg seniorskog tima Branko Lazić, suspendovan na naredne dve utakmice u regionalnoj ABA ligi, i novčanom kaznom u visini od 6000 evra, zbog isključujuće tehnićke greške koju je dobio u duelu 20. kola regionalnog takmičenja sa Splitom koja je odigrana u ponedeljak.

Ovu kaznu izrekao je disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić-Bekić i klub je o tome zvanično obavešten u petak u popodnevnim časovima.

Kapiten crveno-belih kaznu će odraditi na utakmicama protiv Partizana koja je na programu u nedelju, i zagrebačke Cibone na utakmici koja se igra narednog utorka.

KK Crvena zvezda ima pravo žalbe na ovu odluku disciplinskog sudije, stoji u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track