ŽESTOK SKANDAL TRESE SAD, SLIKALI MRTVOG KOBIJA: Brajantova udovica tužila POLICAJCE koji su PO KAFANAMA delili fotografije
Foto: EPA

jezivo

ŽESTOK SKANDAL TRESE SAD, SLIKALI MRTVOG KOBIJA: Brajantova udovica tužila POLICAJCE koji su PO KAFANAMA delili fotografije

Košarka -

Žestok skandal trese u vezi sa tragičnom pogibijom legendarnog Kobija Brajanta Sjedinjene Američke Države.

Vanesa Brajant, udovica slavnog NBA košarkaša, podnela je tužbu protiv policajaca, ali i još nekoliko službi okruga Los Anđelesa zbog narušavanja privatnosti i nemara nakon helopterske nesreće u kojoj je devet osoba izgubilo život.

Vanesa je priložila opširnu dokumentaciju u obrazlaganju svoje tužbe, a sve je objavila i na društvenim mrežama, kako bi svi imali uvid u nemile događaje koji su usledili nakon nesreće.

Vanesa Brajant
foto: Printskrin

Za neljudskost koju su, kako navodi, pokazali, policajci moraju snositi posledice. A reč je o tome da su Raul Verseles i Rafael Meija, kako se sumnja, napravili između 25 i sto fotografija na kojima su tela stradalih.

Na tome se nisu zaustavili pa je najmanje još deset policajaca fotografije dobilo u roku od 48 sati. Usledilo je i "hvaljenje" po kafanama, pa su fotke stigle do vlasnika i konobara u jednom baru. Jasno se čak vidi i kako prstima zumiraju, pretpostavlja se ostatke Kobija Brajanta, na telefonu.

Vanesa Brajant, Kobi Brajant
foto: Pritnscreen/Instagram

Konobar je svima brzo razglasio priču, ali je vlasnik bara, ozbiljno uznemiren celom pričom, sve prijavio šerifu, pa je veoma brzo pokrenuta istraga.

Javnost u SAD sada nestrpljivo čeka rezultate istrage, a onda i kazne za one koji su se hvalili fotografijama poginulog košarkaša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track