DEJAN RADONJIĆ PRED DERBI U PODGORICI: Svesni smo da nas čeka teška utakmica protiv Budućnosti!
Foto: ABA liga

KONFERENCIJA

DEJAN RADONJIĆ PRED DERBI U PODGORICI: Svesni smo da nas čeka teška utakmica protiv Budućnosti!

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da su njegovi košakaši svesni da ih protiv Budućnosti čeka teška utakmica.

"Svesni smo da nas očekuje težak meč, ali prvo vodeći računa o tome da se odmorimo koliko je to moguće od utakmice u Atini, vidimo u kom sastavu ćemo nastupiti i konačno pripremimo meč u Morači", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra gostovati ekipi Budućnosti u 22. kolu ABA lige.

"Ekipa Budućnosti ima pobedu u Beogradu kao veliki zalog, igraju vrlo konstantno u ABA ligi, a sigurno da im je jako značajno i učešće u Evrokupu gde imaju izuzetnu priliku da se domognu i same završnice tog takmičenja. Dobro balansirana ekipa sa velikim iskustvom domaćih igrača i dodatno ojačana kvalitetnim strancima", kazao je Radonjić.

Zvezda će biti jača za Branka Lazića, kome je istekla suspenzija.

Branko Lazić, KK Crvena zvezda, Crvena zvezda
foto: Starsport©

Lazić je naveo da njegova ekipa dobro poznaje budućnost i da zna da je čeka teška i zahtevna utakmica.

"Nećemo imati baš previše vremena da odmorimo, ali ćemo dati sve da se pripremimo najbolje što možemo. Očekuje nas dobra, uigrana i iskusna ekipa, koja igra odlično ove sezone, uostalom to pokazuju i rezultati u oba takmičenja. Imaju dugačku klupu, imaju dobar balans spoljnih igrača i igrača koji igraju u reketu, domaći igrači su jako dugo zajedno i sve to je dobro uklopljeno sa novopridošlim igračima Edžimom, Ridom, Apićem, Mitrovićem, Dela Valeom... Na nama je da odigramo najbolje što možemo počev od naše odbrane", rekao je Lazić.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 u Podgorici.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track