NEZAPAMĆENA BRUKA U PODGORICI Huligani brutalno vređali Dejana Radonjića u Morači! Uzvikivali GROZOTE čoveku koji ih je proslavio!
Foto: ABA League/Budućnost VOLI

skandal

NEZAPAMĆENA BRUKA U PODGORICI Huligani brutalno vređali Dejana Radonjića u Morači! Uzvikivali GROZOTE čoveku koji ih je proslavio!

Košarka -

Iako je ostavio neizbrisiv trag u klubu iz Podgorice, Dejan Radonjić je doživeo da mu u "Morači" huligani Budućnosti sa tribina skandiraju "Dejo, splačino"

Na utakmici između Budućnosti i Crvene zvezde (83:63) u Podgorici vatrene pristalice domaćeg tima žestoko su izvređale trenera crveno-belih Dejana Radonjića.

Dejo je ponikao u Budućnosti, kao igrač je tri puta bio šampion SR Jugoslavije sa plavo-belima i osvajač nacionalnog Kupa, a čak osam godina je predvodio Podgoričane sa klupe i tako postao najtrofejniji trener kluba.

Morača navijači
foto: Privatna Arhiva

Ipak, huligani iz Podgorice ne poštuju svoju legendu... Prvi put u karijeri doživeo je da ga u njegovoj Morači sramno vređaju.

"Dejo, splačino" skandirale su pristalice domaćeg tima.

Radonjić je ranije u Moraču dočekivan ovacijama, pa ostaje ne jasno zašto su ga navijači Budućnosti sada uzeli na zub. Očito ih je pogodila Radonjićeva odluka da se vrati u Crvenu zvezdu.

Ugledni podgorički list "Vijesti" oštro je osudio ponašanje navijača na derbiju regionalne lige.

Dejan Radonjić
foto: Printskrin/Vijesti

"Čime je Dejan Radonjić zaslužio uvrede?" pitaju se Vijesti.

Novinari ovog lista su ogorčeni jer predstavnici Budućnostinisu reagovali na sramno ponašanje huligana prema najtrofejnijem treneru kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track