NIKOLA JOKIĆ OBOŽAVA UFC BORBE: Rakić je zver, deluje moćno, srpske borce gledam sa braćom Nemanjom i Strahinjom! (FOTO)
Foto: Profimedia

voli oktagon

NIKOLA JOKIĆ OBOŽAVA UFC BORBE: Rakić je zver, deluje moćno, srpske borce gledam sa braćom Nemanjom i Strahinjom! (FOTO)

Košarka -

Srpski košarkaš oduševljen našim fajterima u Americi

Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš i član Denvera, obožava borbe i oduševljen je našim borcem Aleksandrom Rakićem. Zajedno sa braćom Strahinjom i Nemanjom, srpski as ne propušta nijedan događaj u Americi u kojem učestvuju srpski borci.

Član Denvera Nagetsa i jedan od najboljih košarkaša NBA lige u intervjuu za Triangl TV izjavio je kako prati UFC. Otkrio je da rado gleda borbe i da je nedavno video reviju "UFC 259" u Las Vegasu gde su se borili srpski predstavnici Aleksandar Rakić i Uroš Medić.

- Gledali smo Rakića, Medića nismo stigli. Rakić! Zver je momak stvarno, kako izgleda, pojavom deluje moćno u ringu. Obično moj srednji brat Nemanja to više prati. Kad se okupimo, onda svi gledamo - rekao je Nikola Jokić i dodao:

- Zanimljiv sport. Drago mi je da imamo naše predstavnike u takvom sportu!

Početkom marta Aleksandar Rakić i Uroš Medić ostvarili su velike pobede u UFC. Aleksandar Rakić pobedio je Brazilca Tijaga Santosa, dok je Uroš Medić bio bolji od Amerikanca Alona Kruza.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Nikola Jokić nastavlja sa sjajnim partijama u dresu Denvera. Nagetsu su u Koloradu bili bolji od Filadelfije is lavili su rezultatom 104:95. Nikola Jokić bio je maestralan, ostvario je još jedan dabl-dabl učinak, sa 21 poenom, deset skokova i pet asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track