ČEKAJU GA: Dašić na meti srpske policije

Budući verenik Milene Ćeranić

ČEKAJU GA: Dašić na meti srpske policije

Košarka -
Dašić nedavno maltretirao novinarku i fotoreportera jednog dnevnog lista kada su ga uslikali ispred zgrade Milene Ćeranić

Srpska policija danas će saslušati košarkaškog reprezentativca Crne Gore Vladimira Dašića zbog napada na novinarku i fotoreportera beogradskog dnevnika krajem maja, saznaje Kurir u MUP-u Srbije.

Dašić u subotu uveče igra meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije u Kombankareni, a danas bi trebao da doputuje u Beograd sa svojom reprezentacijom, čime bi bio dostupan srpskim istražnim organima. Izvor policije kaže za Kurir da Dašić neće biti privođen, već će nadležni organi izjavu uzeti u hotelu ili u hali pred trening.

Dašić je na meti policije u Srbiji od kraja maja kada je napao novinare ispred zgrade u kojoj živi njegova buduća verenica, poznata pevačica Milena Ćeranić. Fotoreporter je napravio sliku na kojoj se vidi kako košarkaš ulazi u njenu zgradu, a kada ga je spazio Dašić ga je na sili smestio u taksi vozilo. Prilikom vožnje ga je verbalno maltretirao i naterao fotoreportera da izbriše sve snimljene fotografije. Od tog trenutka košarkašu se gubi svaki trag i sve do danas nije bio dostupan policiji.

Kurir u današnjem broju prenosi da će se Milena i Vladimir uskoro veriti i početi da žive zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track