NIKOLA JOKIĆ SE OŽENIO OVOM ZANOSNOM PLAVUŠOM: Voli je još od srednje škole, a čim su otpočeli vezu usledio je PROBLEM! VIDEO
Foto: Instagram

ONA JE NJEGOV OSLONAC

NIKOLA JOKIĆ SE OŽENIO OVOM ZANOSNOM PLAVUŠOM: Voli je još od srednje škole, a čim su otpočeli vezu usledio je PROBLEM! VIDEO

Košarka -

Nikola Jokić je najkorisniji košarkaš NBA lige.

Centar reprezentacije Srbije i Denvera je dobio prestižno priznanje, a ovo je priča, o uz braću Nemanju i Strahinju njegovom najvećem osloncu - supruzi Nataliji.

Natalija Maćešić odrastala je kao i Nikola u Somboru, gde se dogodio njihov prvi, ispostaviće se ne sudbinski susret.

– Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije - ispričao je pre nekoliko godina Nikola za magazin "Gloria".

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

- Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - otkrio je Jokić.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, dok je Natalija upisala studije u Americi.

- Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

Nikola i Natalija su se venčali u oktobru 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obrad crkvenog venčanja trajao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track