ITALIJANI NAJAVLJUJU BOMBU: Sale Đorđević se vraća u Partizan
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto ©

pijaca se zahuktala

ITALIJANI NAJAVLJUJU BOMBU: Sale Đorđević se vraća u Partizan

Košarka -

Košarkaši Virtusa su sa 4:0 počistili Armani u finalu italijanskog prvenstva, a nekoliko dana kasnije počele su spekulacije oko sudbine trenera i nekadašnjeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, kome vlasnici tima iz Bolonje nisu zaboravili da nije uspeo sa ekipom da se domogne mesta u Evroligi naredne sezone, iako je do serije sa Uniksom bio neporažen.

Poznati Korijere delo Sport nagoveštava da bi Saša Đorđević mogao da napusti Bolonju ovog leta, uprkos uspešnom završetku sezone. Ugledni list pominjao je Partizan i Uniks iz Kazanja kao eventualne alternative gde bi mogao da nastavi karijeru, pri čemu je za specijalizovani košarkaški portal Sportando potvrđeno da se neće zaputiti ka Rusiji.

I sam Đorđević je prokomentarisao kako će tek sledeće nedelje više znati o svojoj budućnosti, ističući da je ponosan na rezultate ove sezone, uprkos svim nedaćama.

- Završili smo sa proslavom titule pre nekoliko dana, ali želimo da uživamo u plodu našeg uspeha. Sledeće nedelje ću se naći sa menadžmentom kluba, kako bih na miru porazgovarao o svemu, ali mislim da je rezultat koji smo postigli zajedno ove sezone evidentan - rekao je Đorđević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track