KOKOŠKOV O JOKIĆU: Nisam se čuo sa Nikolom, nadam se da će biti tu!
Foto: Stefan Stojanović

otvoreno

KOKOŠKOV O JOKIĆU: Nisam se čuo sa Nikolom, nadam se da će biti tu!

Košarka -

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov prokomentarisao je odluku Nikole Jokića da ovog leta ne igra za naš nacionalni tim.

"Moj zadatak je da budem u kontaktu sa svim igračima. Sa Nikolom sam bio u kontaktu, ne svakodnevno, ali ne sumnjajte u to da li postoji kontakt sa igračima. Znam da je na putu za Srbiju i čuću se sa njim. On je veliki ambasador srpskog sporta i košarke. Treba svi da budemo ponosni na ono što je uradio. Ja ne mogu da budem cinik i neću da budem cinik i sebično ću reći da želim da igra. Zaboravljamo da igrači imaju privatan život, probleme, obaveze. Da skratim, čuću se sa Nikolom. Čestitam mu na svemu. Iskreno se nadam da će biti tu, ali i ako ne bude, imamo ostale momke. Imamo pozitivnu energiju, da podržimo sve momke koji su osvojili svoje vreme da budu u reprezentaciji", rekao je selektor Srbije.

Podsetimo reprezentacija Srbije od 29. juna do 4. jula u Beogradu igra kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju, koje su na programu od 23. jula do 8. avgusta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track