MI DOMOVINU SVAKOG LETA PREDSTAVLJAMO SA NAJVEĆIM POŠTOVANJEM: Sonja Vasić stihovima objasnila šta znači igranje za Srbiju!
Foto: Starsport©

mvp

MI DOMOVINU SVAKOG LETA PREDSTAVLJAMO SA NAJVEĆIM POŠTOVANJEM: Sonja Vasić stihovima objasnila šta znači igranje za Srbiju!

Košarka -

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije stigla je u Beograd i sa navijačima i građanima proslavila osvajanje titule prvaka Evrope.

Ispod balkona Skupštine grada izabranice selektorke Marine Maljković dočekao je veliki broj navijača.

Prisutnima se obratila najkorisnija igračica i članica idealne petorke šampionata Sonja Vasić, koja posle Olimpijskih igra u Tokiju završava ne samo reprezentativnu nego i igračku karijeru.

- Dobro veče, hvala vam što ste došli ovde za nas! Čast je predstavljati Srbiju na svetu! Domovina se brani lepotom i čašžu i znanjem, domovina se brani životom i lepim vaspitanjem. A mi domovinu predstavljamo svakog leta sa najvećim poštovanjem. Hvala Beogradu Srbiji i Republici Srpskoj!

Podsetimo, Srbija je u nedelju u velikom finalu u Valensiji savladala Francusku 63:54 i osvojila drugu titulu pevaka Evrope, prvu posle one u Budimpešti 2015. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track