SVIMA ZNAČI ŠTO SMO OVDE! Kokoškov i Marjanović: Videlo se da Srbija može da igra bolje
Foto: Starsport©

pobeda je bitna

SVIMA ZNAČI ŠTO SMO OVDE! Kokoškov i Marjanović: Videlo se da Srbija može da igra bolje

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 94:76 u prvom meču kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju, a selektor Igor Kokoškov posle trijumfa je istakao:

- Kao što sam očekivao bila je teška utakmica, morali smo da se naviknemo na njihovu brzinu. Na početku meča smo branili igru "1 na 1" bolje, dobro smo počeli i dobro branili, ali nakon toga nismo imali discipline da nastavimo u tom ritmu i dali smo im samopouzanja.

- Nije nam lako da sastvimo tim, imamo tri igrača koji su nam se priključili pre neki dan, počeli tek da igraju kontakt igru. Ali, to je što je, ključni momenat je poslednja četvrtina gde smo prelomili meč boljom i koncentrisanijom igrom. Nije bilo lepo za gledanje, ali smo uspeli da pobedimo - rekao je selektor Kokoškov.

Srpski centar Boban Marjanović koji je imao dabl dabl učinak 18 poena i 10 skokova.

- Mislim da smo igrali dobro na početku i na kraju utakmice. Momci su se borili dobro i možemo da igramo bolje iz meča u meč, jer se to videlo sada.

- Kako je utakmica odmicala bili smo bolji. Svako ko je došao na turnir zna koliko nam znače Olimpijske igre, svima znači da budu ovde i ponosni smo da predstavljamo zemlju. Naš cilj je da odemo na Olimpijske igre - rekao je Marjanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track