MRAČNA STRANA PARTIZANOVOG NBA POJAČANJA: Uzeo NOŽ da se ubije, pa BRUTALNO PRETUKAO bivšu devojku! Hapšen i osuđen zbog nasilja!
Foto: Profimedia

šok

MRAČNA STRANA PARTIZANOVOG NBA POJAČANJA: Uzeo NOŽ da se ubije, pa BRUTALNO PRETUKAO bivšu devojku! Hapšen i osuđen zbog nasilja!

Košarka -

Iako ima samo 23 godine, novi igrač Partizana Rodions Kuruks ima bogato igračko, ali i životno iskustvo.

Ovaj sjajni letonski košarkaš ima mračnu prošlost. Kuruks se 2019. godine uhapšen jer je u Bruklinu brutalno pretukao svoju tadašnju devojku.

Rodions Kuruks
foto: Profimedia

Pre dve godine Letonac je davio, šamarao, ugrizao za usnu i bacio na krevet nesrećnu devojku, kojoj su od siline udarca naprsla rebra.

Devojka je dva meseca nakon incidenta odlučila da ga prijavi za napad.

U izveštaju su naveli da je izbila ozbiljna svađa i da je Letonac najpre pretio da će se ubiti, a onda je počeo da davi devojku. Uhapšen je i sud mu je izrekao zabranu prilaska.

List "Njujork Post" je pisao da je Kuruks uzeo nož i pretio da će izvršiti samoubistvo, a onda je sav bes iskalio na devojci.

U martu prošle godine je proglašen krivim za napad i morao je da pohađa 16-nedeljni program protiv nasilja u porodici.

Rodions Kuruks
foto: Profimedia

Kurkus je u tom periodu bio igrač Bruklina. Stigao je u Netse 2018. kao 40. pik i imao je fenomenalnu ruki sezonu, mnogi su mu tada predviđali ozbiljnu NBA karijeru, međutim, problemi koje je imao u privatnom životu odrazili su se i na teren. Nakon dve sezone u Bruklinu kratko je boravio u Hjuston Roketsima i Milvoki Baksima.

Sada je odlučio da se vrati u Evropu i da pokuša da u Partizanu ponovo oživi svoju karijeru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track